Taxi Bergen op Zoom SchipholTaxi Bergen op zoom Schiphol  biedt u de slimste manier om snel, veilig en altijd voor de beste prijs met de taxi van Bergen op zoom  naar Schiphol te reizen. Wij zijn al jaren een begrip in de regio Bergen op zoom en rijden ook van uit Bergen op zoom naar Schiphol toe.

Taxi  Schiphol werkt door heel Brabant, dus ook bij u in de buurt! Onze taxi’s en taxibusjes brengen u naar luchthaven Schiphol, of halen u juist op vanaf het vliegveld. vaste prijs van € 90,00

Hoe kunt u boeken bij Taxi Schiphol ?

Boeken is bij taxi Schiphol heel eenvoudig klik op boek hier uw taxi, vul uw gegevens in en krijgt gelijk een bevestiging in uw mailbox. BETALEN ? Betalen is bij taxi Schiphol ook eenvoudig, u betaald uw rit bij aankomst op Schiphol contant, via pin of creditkaart zonder extra kosten. 


Waar vinden wij elkaar op Schiphol bij terugkomst

    

Bij terug komst op  Schiphol ontvangt u van onze chauffeur een berichtje dat hij is gearriveerd op Schiphol, zorg dus altijd dat uw telefoon aanstaat met het nummer wat u heeft opgegeven. Zodra u klaar bent en u uw koffers heeft stuurt u de chauffeur een bericht dat u richting het meetinpoint op Schiphol plaza gaat.  Meetingpoint van Schiphol plaza vind u naast de Burgerking richting de uitgangen.

Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak.   De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.
Regio Bergen op zoom

Je reist in de regio Bergen op zoom van en naar iedere  vliegveld in Nederland,       Duitsland of België.

www.bergenopzoom.nl
 Boek hier je taxi rit